Jun 042015
 
Icarus

Icarus

Opening Beeldenpark DK15 door dr. Gerrit Zalm. 

Voor de zesde keer Beeldenpark Landgoed Duin & Kruidberg geopend door dr. Gerrit Zalm. 

 

Landgoed Duin & Kruidberg heeft weer tot eind september zijn jaarlijks beeldenpark geopend. Initiator en curator Eva Mennes van EVA Artproductions benadrukte tijdens de opening dat met goede wil en samenwerking nog veel te realiseren valt. Kunstverzekeraar Opstelten van HISCOX, die ook medeverzekeraar was van De Late Rembrandt tentoonstelling in het Rijsmuseum, was sponsor en ABNAMRO Bank faciliteerde drukwerk en vervoer. Onder de prominente gasten waren Fokko van Duyne, oud CEO Corus en voormalig voorzitter van de Raad van Commissarissen van De Nederlandse Bank en zijn lieftallige Liesbeth, de international bekende kunstenaars Margot Homan en Eppe de Haan en Monica en Olaf Brenninckmeijer. Dr. Gerrit Zalm onthulde een sculptuur als openingshandeling. De avond werd afgesloten met een asperges diner voor de Business Club Landgoed Duin & Kruidberg bereid door chef Alain van het sterrenrestaurant De Vrienden van Jacob.

Gedurende de gehele zomer is vrij toegang en zullen er rondleidingen georganiseerd worden door de curator, te boeken via de brochure Bijzonder van de ABNAMRO Bank.

De exposerende kunstenaars van dit jaar zijn Brigitte Wawoe Eppe de Haan, Fred van de Siepkamp, Henk Rusman, Juliette van Bavel, Jop van Driel, Kees Woestenenk, Kim Kroes, Marina van der Kooi, Mariska Toetenel, Roland Schmitz, Teun van Staveren, Ton Kalle. Guitarist Stefan Dingerdis zorgde voor een relaxte sfeer.

Bernard Lensink                                   Eva Mennes

General Manager                                  Eva Art Productions

Landgoed Duin & Kruidberg                   Foundation (ANBI)

Share this:

Sorry, the comment form is closed at this time.