May 042014
 

Beeldenpark 2014 Landgoed Duin & Kruidberg  is voor het vijfde opvolgende jaar dé ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers en kunstkenners. De Engelse landschapstuin en de klassieke en moderne zalen van het landgoed lenen zich opnieuw voor de meest uiteenlopende en inspirerende sculpturen.

Tot ons genoegen exposeren 9 getalenteerde kunstenaars hun nieuwe werken op het landgoed:
Anne Curry (Engeland), Juliette van Bavel, José Toledo Ordóñez (Guatemala), Kees Woestenenk, Marie Muskens (Zwitserland), Marina van der Kooi, Marja Verhage, Roland Schmitz (Duitsland), Wijnand Zijlmans.

De tentoonstelling is geopend door Ir. Cornelis Jacob (Kees) Vriesman, Directeur ABN AMRO Bank in de jaren ‘90 en bestuurslid van de binnen de Bank bekende “Kunststichting”. Verder was hij onder andere verantwoordelijk voor de verbouwing in 1996 van het gebouw en park behorend bij Landgoed Duin & Kruidberg, was hij Directeur-generaal Ruimtelijke Ordening en Algemeen directeur bij Staatsbosbeheer.

8 mei – 30 september Beeldenpark 2014 Landgoed Duin & Kruidberg.
Beeldenpark en kasteel zijn 7 dagen per week open. (bel even of er geen besloten evenement plaatsvind ! T. +31 (0)23 – 512 18 00)
Adres: Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort.

Curator, verkoop en rondleidingen: Eva Mennes T. +31 (0)6 21282929

Share this:

Sorry, the comment form is closed at this time.